Billede af gulvsliber

Gulvsliber Nordsjælland

Kontakt os

MT Gulvservice er din professionelle gulvsliber i Nordsjælland! Med vores mange års erfaring, har vi mere end rigelige kompetencer til at udføre dit gulv, med en høj kvalitet!

Ud over kvaliteten ligger vores fokus på et godt håndværk, med en god service der omhandler rådgivning og vejledning efter kundernes ønsker. 

Ring og få en erfaren gulvmand forbi dig!

Har du brug for at give dit gulv et nyt liv, og shine? Så kan du gøre brug af vores ydelser til en grunding gulvslibning i Nordsjælland! Kontakt os i dag på: +45 50 73 55 58 og modtag et uforpligtende tilbud!

En effektiv og kompetent gulvsliber i Nordsjælland

Vores kontor ligger i dagligdagen, i hjertet af København. Dette giver os de bedste rejse og arbejdsmuligheder når det kommer til København og Nordsjælland. Så uanset om du bor i Hovedstaden eller i Hørsholm, så har vi hurtigt mulighed for at sende en kompetent gulvmand afsted mod dig! Vores medarbejder medbringer, alt det nødvendige udstyr der skal bruges. På den måde kan du læne dig tilbage og slappe af, i mens arbejdet bliver gjort for dig! Og så kan du selvfølgelig nyde det smukke resultat efterfølgende. 

Professionelt gulvfirma – der giver dig kvalitet!

Når du bruger os som et professionelt gulvfirma, så sikre vi os at du modtager et smukt og brugbart resultat, med en virkningsfuld efterbehandling. Vi sørger også for at give dit gulv en virkningsfuld efterbehandling, der både fuldender dine ønsker, opgaven og yder ekstra beskyttelse til dit trægulv. 

Få et uforpligtende tilbud på en gulvsliber i Nordsjælland!

MT Gulvservice, har en professionel gulvsliber i Nordsjælland, som kan tage sig af alt det hårde arbejde, netop så du ikke skal. Hvis en gulvslibning skal udføres rigtigt og ordenligt, kræver det professionelt udstyr, adskillige kompetencer og den rigtige form for efterbehandling. 

MT Gulvservice garanterer også et korrekt og smukt resultat, der vil holde i mange år fremover. Skal vi sende en erfaren gulvsliber hjem til dig i Nordsjælland? Så kontakt os på +45 50 73 55 58 eller udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig igen. Hvis du leder efter noget mere end bare gulvafslibning, tilbyder vi også privat rengøring i København!

afslebet gulv
Skriv til os

+45 50 73 55 58