Gulvafslibning Valby

Kontakt os

Hos M&T Gulvservice tilbyder vi professionel gulvafslibning i Valby og omegn. I over 15 år har vi beskæftiget os med gulvafslibning af både erhvervsejendomme, lejligheder og unikke villaer.

Så har du brug for en grundig afslibning eller en anden form for gulvbehandling? Så rummene kan stå stærkest i deres originale og autentiske charme?

+45 50 73 55 58 – ✉ info@mt-gulvservice.dk

Bred kompetenceprofil og gulvservice

For her hos M&T Gulvservice giver vi dig altid et fair tilbud på kvalitativ og professionel gulvafslibning i Valby og omegnen deraf.

Vi har både masser af viden og en stor portion praktisk erfaring omkring gulvservice og behandling af gulve. Derfor kan vi også tilbyde at give dit gulv, en grundig afslibning inden for mange forskellige gulvtyper, herunder:

  • Trægulv
  • Plankegulv
  • Parketgulv
  • Sildebensparket

Husk efterbehandlingen efter gulvafslibningen

Når vi er færdige med selve afslibningen, giver vi dit gulv den rette efterbehandling – eksempelvis med lak, lud eller olie. Her tager vi gerne dig med på råd, så vi er sikker på, at vi rammer det helt rigtige udtryk. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Valby og dit nærområde!

Når det kommer til gulve har vi 120% fokus på kvalitet! Kontakt os for gulvafslibning i Valby og omegn nu! ✆ +45 50 73 55 58 eller ✉ info@mt-guvlservice.dk

Professionel gulvafslibning i Valby og omegn!

Hos M&T bestræber vi os efter at levere det perfekte slutresultat hver gang – derfor benytter vi os kun af fagudlærte gulvslibere, der har mange års erfaring med både afslibning, afhøvling og efterbehandling. Det er din garanti for at de både yde den service der skal til, samt rådgive om efterfølgende behandlinger.

Vi møder vores kunder med stor forståelse og svarer på alle spørgsmål med faglig ekspertise. Dette gør vi både over telefonen og når vores mand er i gang med din gulvafslibning i Valby eller omegnen deraf.

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Valby!

Mangler du et overblik over vores gulvservices og vores gulvafslibninger? Så kan du få en oversigt over vores attraktive priser her!

Har du brug for vejledning eller tilbud på gulvafslibning i Valby og omegnen? Giv os et kald på +45 50 73 55 58, og vi hjælper dig på vej til et nyt og bedre gulv. Vi kan også tilbyde privat rengøring i København!

Skriv til os

+45 50 73 55 58