Billede af gulvsliber

Kontorrengøring

Kontakt os

Er du på udkig efter et stabilt og fleksibelt rengøringsfirma, der kan klarer din kontorrengøring i Nordsjælland & Storkøbenhavn? M&T Gulvservice har mange års erfaring med mange typer af rengøring. Vi står altid til rådighed og er klar til at gå i dialog omkring vores kunders specifikke behov.

Rengøring København | Rengøring Storkøbenhavn | MT Gulvservice

Vores ejendomsservice har fokus på rengøring!

Vi udfører kvalitetsrengøring for både store og små virksomheder samt for private, som du kan læse mere om her . Helt generelt udfører vi kontorrengøring i Nordsjælland og Storkøbenhavn, hvor vi tager os professionelt af følgende opgaver:

  • Kontorrengøring
  • Rengøring efter håndværkere
  • Institutionsrengøring
  • Hovedrengøring
  • Vinduespolering
  • Trappevask + rengøring

Fleksibel kontorrengøring i Nordsjælland

Du kan altid ringe til os på +45 50 73 55 58 for at høre mere om vores tilbud indenfor vores kontorrengøring i Nordsjælland. Vi tager os af langt det meste og alle vores medarbejdere har modtaget de nye kurser indenfor brug af kemikalier.

Vi forholder os altid til vores kunders behov og indretter vores services efter hvornår den enkelte rengøringsopgave giver bedst praktisk mening. Det gælder især indenfor institutionsrengøring og ejendomsservice, hvor opgaver som trappevask og vinduespolering får det bedste resultat på et givent tidspunkt.

Få en rengøring der er kombineret med gulvservice og vinduespudsning!

Efter M&T Gulvservice har afhøvlet, slebet og efterbehandlet gulve, vil der typisk være brug for en efterfølgende hovedrengøring efter håndværkerne. Specielt når vi er ude på større opgaver.

Vi tilbyder komplet rengøring af alle lokaler/områder, hvor der har været håndværkere.

Efter vores rengøringsfolk har gjort sit job, vil selv de mindste spor efter håndværkerne være væk. Efter en grundig kontorrengøring i Nordsjælland & Storkøbenhavn vil alle de nyrenoverede lokaler stå funklende rene og nye.

Priserne starter ved 20 kr pr. m2 inklusiv moms.

Er du interesseret i at læse mere om vores tilbud indenfor gulvservice? Så kan du læse mere om vores priser og services her

Vi står altid klar på både råd, vejledning og dialog omkring gulvservice og kontorrengøring i Nordsjælland.

Skriv til os

+45 50 73 55 58