Billede af gulvsliber

Gulvafslibning Nordsjælland

Kontakt os

Har du brug for professionel gulvafslibning Nordsjælland? Måske leder du efter en gulvafsliber i Lyngby, Hillerød eller Allerød, der kan give dit gulv en kærlig behandling? M&T Gulvservice er en førende virksomhed i Nordsjælland, der tilbyder gulvafslibning i hele området.

Kontakt M&T Gulvservice allerede i dag

Ring til os på +45 50 73 55 58. Vi giver dig et fair tilbud på kvalitativ og professionel gulvafslibning i Nordsjælland. Vi har 15 års erfaring, hvor vi alle år har arbejdet med både erhvervsejendomme, unikke villaer og charmerende lejligheder.

Professionel gulvafslibning efter dine behov!

Når du bestiller gulvafslibning i Nordsjælland, er det vigtigt, du ikke forveksler gulvslibning med gulvafhøvling, da der er radikal stor forskel.

Langt de fleste gulve kan nemlig nøjes med en slibning. Typisk afhøvler vi først ved særligt gamle plankegulve med skibslak eller mørk fernis, eller hvis gulvet er uhensigtsmæssigt bølget eller skævt.

Book os til din gulvafslibning i Nordsjælland!

Kvalitet af det udarbejdede projekt er altafgørende for både os og vores kunder. Derfor benytter vi kun fagudlærte gulvslibere, som har mange års erfaring i branchen. Vi er altid i dialog med kunden, så vi kan skræddersy vores løsninger efter dine behov.

Vi har en bred kompetence profil – Ring til os i dag!

Vi tager i mod henvendelse via telefonen og fysisk, hvor vi møder kunderne med stor ekspertise. Her ser du et eksempel på hvad en professionel gulvslibning kan gøre.

Ring og få din pris nu på Gulvafslibning i Nordsjælland!

Har du spørgsmål om prisen på gulvslibning i Nordsjælland, eller har generelle spørgsmål omkring gulvslibning, ludbehandling, efterbehandling eller andet? Så giv os et kald på +45 50 73 55 58, og vi hjælper dig på vej til et nyt og bedre gulv.

Vi tilbyder også privat rengøring i København!

Skriv til os

+45 50 73 55 58