Billede af gulvsliber

Efterbehandling af gulv

Kontakt os

Det kan være svært at vælge den rette behandlings type efter en Gulvafslibning/Gulvafhøvling. Nedenstående kan måske hjælpe dig til at finde den helt rette til netop dit gulv. Scroll ned for at læse mere.

Efterbehandling af dit gulv med Lak

Et eksklusivt, elegant og modstandsdygtigt gulv, som skaber en hyggelig og varm atmosfære. Overfladen er ekstrem modstandsdygtig overfor slid og spild. Nem at rengøre. Acryl/polyuretan lakker er det nyeste indenfor 2-komponent vandbaserede lakker. Den giver en særdeles stærk slidstyrke og fastholder træets farve og er samtidig miljøvenlig og lugtsvag.

Behandling af trægulv med Natur lud eller hvid lud

Hvid lud standser effektivt træets gulningsproces natur lud kan ikke stoppe gulningsprocesen og giver det den eftertragtede lyse patina, der kendetegner ægte ludbehandlet træværk. Natur ludbehandlingen fremhæver den naturlige struktur og kan gulne.

Anvendelse: Lud anvendes til nåletræ som f.eks. fyr, gran, pitchpine, douglas m.fl. Fåes både med ekstra hvid, som giver træet en hvid-skuret patina og som naturel, der tilfører træet en gylden tone.

Løvtræslud anvendes til lyse løv-træssorter som eg, bøg, ask, ahorn m.fl. og gør træet lyst og hvidskuret. Alle ludtyper anvendes på nyt, ubehandlet eller nyafslebet træ på gulve, vægge, lofter, bordplader, døre, møbler overalt, hvor man ønsker at bevare det lyse (Hvid) træ eller naturligt (Natur).

Efterbehandling af gulv med Naturolie

Anvendelse: Til alt ludbehandlet nåle- og løvtræ på gulve, bordplader, døre, møbler m.m., hvor man vil tilføre træet en dyb gylden glød, mens den naturlige struktur bevares og fremhæves.

Vedligeholdelse: Den daglige vedligeholdelse og rengøring af træ, er blot støvsugning. Når træet trænger til afvaskning, bruges eventuelt oliepleje natur, som både renser og beskytter træfladen og giver en gylden og silkemat overflade.

Gør brug af hvid olie eller hvid lud til efterbehandling af dit gulv!

Anvendelse: Til alt lyst, ludbehandlet nåle- og løvtræ såsom fyr, gran, eg, bøg og ask på gulve, bordplader, døre, møbler m.m., hvor man vil fremhæve og bevare træets lyse nuance.

Vedligeholdelse: Den daglige vedligeholdelse og rengøring af træ, er blot støvsugning. Når træet trænger til afvaskning, bruges eventuelt hvid oliepleje, som både renser og beskytter træfladen og giver en gylden og silkemat overflade. Hvis gulvet er blevet for hvidt, kan der anvendes sæbespåner eller brun sæbe, som vil nedtone den lyse farve.

Ring til os for personligt kontakt +45 50 73 55 58

Vi tilbyder også privat rengøring i København, så du kan vedligeholde dit flotte gulv.

Skriv til os

+45 50 73 55 58