Billede af gulvsliber

Gulvafhøvling Nordsjælland

Kontakt os

MT Gulvservice rykker ud til alle former for gulvservice. Men en af vores fokus områder er gulvafhøvling i Nordsjælland. Vi har mere end 15 års erfaring med at yde professionel gulvservice af enhver art, så vi ved, hvad vi har med at gøre.

Kontakt os i dag på telefon: +45 50 73 55 58 og modtag et uforpligtende tilbud på afhøvling af dit gulv!

Høj faglighed og kompetencer ved gulvservice!

Hos os er vi stolte af vores fag, og vi går altid til opgaven med en høj grad af faglighed og professionalisme. Derudover kan du regne med et professionelt team, der går i dialog med dig, så vi på bedste vis imødekommer dine ønsker og behov. Har du brug for en gulvafhøvling i Nordsjælland? MT Gulvservice er det rette valg, hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Modtag en grundig gulvafhøvling i Nordsjælland

Vores værksted ligger i det centrale af Nordsjælland, så hvis du eksempelvis er på udkig efter en effektiv gulafhøvling et sted omkring, Lyngby, Hillerød eller endda på Østerbro, er vi kun en kort køretur fra netop din opgave. Når man afhøvler et gulv, giver det en mere dybdegående virkning end ved en gulvafslibning – en typisk behandling, hvis dit gulv har dybe ridser og skader. Gulvafhøvling i Nordsjælland er en ydelse der hyppigt bliver brugt, da mange lejligheder har rustikke og massive træ- eller plankegulve.

Husk efterbehandlingen, når du får afhøvlet dit gulv

Når vi har klaret selve afhøvlingen, sørger vi for at give gulvet den rette efterbehandling, der mætter gulvet og gør det mere modstandsdygtigt overfor hverdagens udfordringer. Det er særligt vigtigt i køkkenet, da det skal kunne tåle fugt samt spild af mad.

Slip for alt besværet med vores gulvafhøvling i Nordsjælland

Det kan virke som en uoverskuelig opgave selv at gå i krig med en gulvafhøvling -og det kræver da også både en stor portion præcision og et helt rigtige udstyr. Hvis du lader os stå for din afhøvling af gulve, kan du spare både tid og penge – vi tilbyder nemlig gulvafhøvling til en rigtig god pris – og du slipper for leje samt transport af udstyr.

Skal vi hjælpe dig med gulvafhøvling i Nordsjælland? Og til en god pris? Så ring til os allerede i dag på +45 50 73 55 58 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv til os

+45 50 73 55 58