Billede af gulvsliber

Gulvafslibning København

Kontakt os

Har du brug for en professionel gulvsliber i København eller Nordsjælland? MT Gulvservice har mere end 15 års erfaring med slibning og afhøvling af gulve – altid med fokus på høj kvalitet, godt håndværk og en nærværende service.

Vi går til opgaven med stor professionalisme, og vi går meget gerne i dialog med dig, så vi sikrer os, at vi imødekommer dine ønsker og behov. Giv dine slidte gulve helt nyt liv med en dygtig gulvafsliber fra København.

Du er altid velkommen til at ringe til os på +45 50 73 55 58 og få et godt tilbud på komplet gulvservice – det er helt uforpligtende.

Effektiv og kompetent gulvsliber fra København

Vores kontor ligger i hjertet af København, så uanset hvor du bor i byen, kan vi nemt og hurtigt sende en gulvsliber afsted i København. Han medbringer alt det nødvendige udstyr – alt du skal gøre, er at læne dig tilbage og glæde dig over det flotte resultat, som både vil være en fryd for dine øjne og en fornøjelse for dine fødder.

Vi sørger også for at give dit gulv en virkningsfuld efterbehandling, der både fuldender opgaven og yder ekstra beskyttelse til gulvet i fremtiden. Særligt i opholdsrum med meget daglig trafik, er det vigtigt at gulvbrædderne er mættet med enten olie, lud eller lak.

En professionel gulvsliber i København!

At slibe et gulv er hårdt arbejde. Hvis det skal gøres rigtigt, kræver det leje af professionelt udstyr og indkøb af den rigtige efterbehandling. Når du bestiller en gulvafslibning hos os, medbringer vi alt til opgaven – du skal altså ikke gøre noget. Vi garanterer også et korrekt og smukt resultat, der vil holde i mange år fremover.

Skal vi sende en erfaren gulvsliber hjem til dig i København eller Nordsjælland?

Ring til os på +45 50 73 55 58 eller udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig igen.

Hvis du leder efter noget mere end bare gulvafslibning, tilbyder vi også privat rengøring i København!

Skriv til os

+45 50 73 55 58