Gulvafslibning og Gulvafhøvling Amager

Kontakt os

M&T Gulvservice er en erfaren virksomhed, når det kommer til gulvafhøvling eller gulvafslibning på Amager og resten af Storkøbenhavn.

Med hele +15 år på bagen har vi igennem tiden både arbejdet med erhvervsejendomme, lejligheder og større villaer i hele Storkøbenhavn. Står du og overvejer en gulvafslibning eller gulvafhøvling på Amager, så lokalerne og værelserne kan stå enten som nyt – eller med en original og autentisk charme?

Vi tilbyder alt indenfor gulvservice – ring nu!

Du kan altid kontakte os+45 50 73 55 58. Vi har konkurrencedygtige priser på professionel og kvalitativ gulvafhøvling eller gulvafslibning på Amager. Du er også altid velkommen til at gøre brug af vores kontaktformular eller skrive til os direkte på mail: info@mt-gulvservice.dk

Gulvafslibning på beskadiget gulv på Amager

Gulvafhøvling Amager, det er en fordel for dit gulv!

Hvis du overvejer at bestille en gulvafhøvling eller gulvafslibning til Amager, skal du være opmærksom på, du ikke tager fejl af de to gulvbehandlinger – der er nemlig ret stor forskel. Langt størstedelen af slidte gulve kan nøjes med en slibning.

Få rådgivning på gulvafhøvling & gulvafslibning

Vi rådgiver først om afhøvling ved plankegulve med skibslak eller mørk fernis af ældre dato, eller hvis gulvet står bølget eller skævt i overfladen. Da planer hurtigt kan ændre sig efter, ønsker, budget og udseende så tilbyder vi alt inden for gulvafslibning og gulvafhøvling på Amager, samt efterbehandlingerne deraf.

Få gulvet optimeret efter dine drømme!

Når man får lavet nye gulve er det vigtigt at planen bliver udført efter dine drømme og ønsker for gulvets fremtid. Med vores mange kompetencer og mange års erfaring inden for gulvbehandlinger kan du trygt stole på at dine gulve er i trygge hænder. Kontakt os og hver med ind over fra starten af, hvordan vi kan optimere dine gulve efter dine ønsker!

Få en professionel gulvafslibning på Amager

Med M&T Gulvservice vil du som kunde kun møde fagudlærte gulvslibere, der har flere års hands-on-erfaring med både afhøvling, afslibning og efterbehandling af både møbler og gulve. Det er nemlig vigtigt for os, at vi kan give dig professionel rådgivning og vejledning i både behandling og vedligeholdelse af alle typer gulve.

M&T Gulvservice møder altid kunderne med faglig ekspertise og forståelse for vores kunders ønsker. Vi svarer på alle spørgsmål, både når vores mand er i gang med din gulvafslibning på Amager, eller over telefonen, når vi aftaler detaljerne omkring gulvarbejdet.

Vi tilbyder også efterbehandling, ved gulvafslibning eller gulvafhøvling på Amager

Der findes adskillige retninger indenfor ludbehandlinger efter en gulvafslibning. M&T Gulvservice tager din smag og ønsker til efterretning, så du bliver helt tilfreds med gulvets visuelle udtryk. Eller måske har du ønsker om at vægte træets særegne struktur i en gullig mat patina efter en afslibning?

Ring og modtag mere information fra os!

Du kan også får et overblik over vores priser for gulvafslibning på Amager og i resten af København her. Vi giver altid råd om vedligeholdelse af gulvet og træets sundhed. Læs mere om vores anbefalede typer af gulvbehandlinger her.

Book tid til gulvafhøvling eller gulvafslibning på Amager i dag!

Mangler du ekspertviden eller konkrete tilbud på gulvservice i form af gulvafslibning og/eller gulvafhøvling på Amager? Ring til os på +45 50 73 55 58, og vi hjælper dig på vej til et bedre og nyt gulv. Vi tilbyder også privat rengøring i København!

Skriv til os

+45 50 73 55 58