Gulvafslibning og Gulvafhøvling Østerbro

Kontakt os

Er du på udkig efter professionel og detalje orienteret gulvafhøvling eller gulvafslibning på Østerbro? Så er du heldigvis i trygge hænder her hos MT Gulvservice. Vi tager os af alle typer opgaver indenfor gulvafslibning, gulvafhøvling på Østerbro og omegnen. Dette inkluderer f.eks. lakering, oliering og ludning af alle typer trægulve.

Kvaliteten er i vores essens!

Professionalisme og klar kunde dialog er vores primære kompetencer, når det kommer til gulvafhøvling og/eller gulvafslibning på Østerbro.

M&T Gulvservice har været leveringsdygtig i gulvafslibning på Østerbro siden 2002 – og med tiden er vi blevet endnu bedre og endnu mere serviceminded! Vi gør altid lidt ekstra ud af vores rådgivning, så vi kan imødegå alle ønsker indenfor gulvafslibning og gulvafhøvling på Østerbro.

Vi klarer alt indenfor gulvafslibning på Østerbro

Søger du et gulvfirma med høj ekspertise, der kan rådgive indenfor alle typer af gulvbehandlinger? Så står vi klar til at rådgive og vejlede dig indenfor gulvafhøvling og gulvafslibning på Østerbro? Du meget velkommen til at give et kald på +45 50 73 55 58 eller du kan læse videre her på siden.

Processen for gulvafhøvling & gulvafslibning på Østerbro

Ved gulvafslibning bruges der maskiner med sandpapir, som er spændt for en valse. Ved en gulvafslibning afslibes kun 0.5 mm til 1 mm af træet. Man starter med en grovkornet sandpapir med korn 24 eller 36, og derefter kører vi op i finere papir som 60, 80 eller 120 for opnå en fin og glat overflade.

M&T Gulvservice står altid klar til at hjælpe dig!

Ønsker du en gulvafslibning på Østerbro af den lidt grovere slags, så anbefaler vi gulvafhøvling med en afhøvlingsmaskine, der ordner trægulvene med.

Ring og modtag et tilbud på gulvafhøvling eller gulvafslibning på Østerbro!

Ønsker du råd, vejledning eller tilbud på gulvafhøvling eller gulvafslibning på Østerbro? Ring til os på +45 50 73 55 58 og vi hjælper dig på vej til et nyt og bedre gulv. Du kan også se vores priser for både gulvafslibning, gulvafhøvling og efterbehandling her.

Vi ser frem til at høre fra dig. Ingen fortjener et ujævnt gulv. Ring til os for at få helt klare linjer.

Skriv til os

+45 50 73 55 58