Billede af gulvsliber

Ludbehandling København

Kontakt os

Det kan være vanskeligt at vælge den rette behandling af dit trægulv efter en gulvafslibning/gulvafhøvling. Nedenstående kan hjælpe dig til at finde f.eks. den helt rigtige ludbehandling af dit gulv.

Ludbehandling København | Behandling af trægulv | MT Gulvservice

Modtag en lakbehandling sammen med din ludbehandling!

Et eksklusivt, elegant og modstandsdygtigt gulv, som skaber en hyggelig og varm atmosfære. Overfladen er ekstrem modstandsdygtig overfor slid og spild samt nem at rengøre. Acryl/polyuretan lakker er det nyeste indenfor 2-komponent vandbaserede lakker. Den giver en stærk slidstyrke og fastholder træets farve og er samtidig miljøvenlig og lugtsvagt.

Behandl dit gulv med ludbehandling i København – Vælg naturlud eller hvid lud

En hvid ludbehandling af gulv standser effektivt træets gulningsproces, hvor naturlud derimod ikke stopper gulningsprocesen, men behandler trægulvet med den eftertragtede lyse patina, der kendetegner ægte ludbehandling af gulve. Natur ludbehandlingen fremhæver træets naturlige struktur.

Hvad bruges en ludbehandling til?

Lud anvendes til behandling af mange typer trægulve. F.eks. fyr, gran, pitchpine, douglas m.fl. Lud anvendes med både ekstra hvid, som giver træet en hvid-skuret patina, og som naturel, der tilfører træet en gylden tone.

Løvtræslud anvendes til lyse løv-træsorter som eg, bøg, ask, ahorn m.fl. og gør træet lyst og hvidskuret. Alle ludtyper anvendes på nyt, ubehandlet eller nyafslebet træ på gulve, vægge, lofter, bordplader, døre og møbler, hvor man ønsker at bevare det lyse eller naturlige træ.

Behandling af trægulv med en ludbehandling i København!

Vi anbefaler til alt ludbehandlet nåle- og løvtræ på gulve, bordplader, døre, møbler m.m., hvor man vil tilføre træet en dyb gylden glød, mens den naturlige struktur bevares og fremhæves.

Den daglige vedligeholdelse og rengøring af et ludbehandlet gulv er blot støvsugning. Når træet trænger til afvaskning, bruges eventuelt olieplejenatur, som både renser og beskytter træfladen og giver en gylden og silkemat overflade.

Ludbehandling i København – vedligehold med hvid olie + hvid lud

Hvid olie og hvid lud bruges til al lyst, ludbehandlet nåle- og løvtræ – såsom fyr, gran, eg, bøg og ask på gulve, bordplader, døre, møbler m.m., hvor man vil fremhæve og bevare træets lyse nuance.

Den daglige vedligeholdelse og rengøring af træ, er blot støvsugning. Når træet trænger til afvaskning, bruges eventuelt hvid oliepleje, som både renser og beskytter træfladen og giver en gylden og silkemat overflade.

Hvis gulvet er blevet for hvidt, kan der anvendes sæbespåner eller brun sæbe, som vil nedtone den lyse farve.

Skriv til os

+45 50 73 55 58