Billede af gulvsliber

Gulvafslibning Nørrebro

Kontakt os

MT Gulvservice udføre deres arbejde i hele Storkøbenhavn. Men vi har også indsnævret vores fokus i forhold til gulvafslibning på Nørrebro. Vi har mere end 15 års erfaring, hvilket er derfor at vi kan garantere god kvalitet med et super håndværk.

Høj service fra et professionelt gulvfirma!

Ud over vores gode kvalitet, har vi også et højt fokus på personlig service, og en god dialog med vores kunder. Ved at gøre brug af vores services slipper du for besværet af at leje maskiner, og det hårde arbejdet.

Ved at gøre brug af et professionelt gulvfirma, sikre du dig god gulvservice, og en garanti for et godt og smukt resultat ved gulvafslibning på Nørrebro. 

Giv dit trægulv et nyt liv med gulvafslibning på Nørrebro!

Alle der ejer et trægulv oplevet at det bliver slidt med årene. Slitagen er dog afhængig af brugen af gulvet og trafikken derpå. Netop derfor ser vi ofte at gulvene i stuen, køkkenet og indgangen, er der hvor der sker mest forandring. 

Hvis du oplever at dit gulv er slidt, eller har mange ridser. Er det ikke nødvendigvis påkrævet at investere og udskifte hele gulvet. Hvorfor spørger du måske? Dette er grundet at vi ofte kan klare dit gulv med en simpelt gulvslibning, og en effektiv efterbehandling. Vi kan klare flere forskellige gulvtyper, som blandt andet inkludere: 

  • Trægulv
  • Plankegulv
  • Parketgulv
  • Sildebensparket

Hvis du skulle sidde inde med nogle spørgsmål eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os på +45 50 73 55 58. Dette inkluderer også hvis du er i tvivl om hvorvidt dit gulv skal slibes eller udskiftes. Vi ved lige præcist hvad dit gulv har brug for. Kontakt os for en kvalitetsbevidst gulvafslibning på Nørrebro. 

Komplet gulvafslibning ved Nørrebro fra MT Gulvservice

Vores virksomhed er placeret i det centrale af København. Så lige meget om du er på udkig efter en professionel gulvmand i Hellerup, Valby eller oppe i Nordsjælland, så er vi klar til at hjælpe dig i hele Storkøbenhavn! Når du kommer til os med et projekt, så sørger vi for at følge opgaven helt til slut. Dette inkludere også rådgivning, vejledning, og en dialog om efterbehandling af dit gulv – såsom rengøring. Vi kan tilbyde også privat rengøring i København!  

Gulv efter behandling med hvidlud
Efter – afslibning samt hvidlud

 

Skriv til os

+45 50 73 55 58