Billede af gulvsliber

Gulvafhøvling Kastrup

Kontakt os

Har dit gulv et større lag skibslak eller fernis? Eller har dit gulv så mange ujævnheder, at det nogle steder bølger og buer. Så har du nok brug for en professionel gulvafhøvling i Kastrup og omegn.

MT Gulvservice står altid klar på både råd og udførelse, når du skal have udført kvalitativ gulvafhøvling i Kastrup.

Gulvafhøvling København | MT Gulvservice

Professionel gulvservice kræver disciplin

Det er vigtigt, at du får professionelle til at udføre gulvafhøvlingen for dig, da det er en disciplin, der kræver stor detaljerig præcision. Vi har oplevet kunder, der har forsøgt sig på egen hånd, hvor udarbejdelsen af fejlene er blevet dyrere og mere omstænding end nødvendigt.

Gulvafhøvling er et grovere stykke arbejde end gulvafslibning, da der høvles et tykkere lag af gulvet. På samme tid er det vigtigt at være opmærksom på søm og andre ujævnheder i overfladen.

Hvis du er i tvivl om hvad processen er for dig, hvilke metoder der skal i brug eller andet så skal du kontakte os for professionel gulvafhøvling i Kastrup. Så dine gulve står skarpt og stærkt efter kort tid!

Gulvafhøvling i Kastrup – Vores proces er nem for dig!

Ved afhøvling af gulve vil vi typisk høvle 2-4 mm af gulvets overflade. Det er ganske enkelt en nødvendighed, hvis gulvet skal reddes og ende med en smuk og plan overflade.

Gulvet vil blive bearbejdet med knive, hvor vi efterfølgende vil slibe gulvet fint med mangekornet sandpapir. Hos M&T Gulvservice benytter vi os af moderne afhøvlingsmaskiner og højkvalitetsmateriale, så vores kunder er sikre på det bedste resultat.

Kontakt os og modtag en gulvafhøvling i Kastrup af høj kvalitet! Ring til os på +45 50 73 55 58 eller send os en mail på info@mt-gulvservice.dk

Husk efterbehandlingen efter en omgang gulvafhøvling i Kastrup / København – Ring nu!

Der er mange muligheder for efterbehandling, når først dit gulv er høvlet og slebet. Vi er eksperter i ludbehandling af trægulve og vejleder og rådgiver gerne både før, under og efter vi har udført vores arbejde. Vores kunders tilfredshed er vores vigtigste fokus, og vi lytter til retningen på din personlige smag, så du også kan få et personligt behandlet gulv.

Læs mere om mulighederne for behandling efter gulvafhøvling her.

Skriv til os

+45 50 73 55 58