Billede af gulvsliber

Maler

Kontakt os

M&T Gulvservice står til rådighed som maler i hele Storkøbenhavn. Ved siden af vores gulvservice har vi de seneste 10 år desuden også fungeret som et foretrukket malerfirma. Vi løser de fleste typer af maleropgaver, og vi giver blandt andet tilbud på følgende typer maleropgaver i Storkøbenhavn.

Malermester København | Malerfirma København | Malerarbejde København | Maler KBH | Maler i København

Vi løser alle typer malerarbejde i København

Typer af opgaver vores malerfirma varetager i Storkøbenhavn:

  • Erhverv
  • Bolig- og andelsforeninger
  • Ejerforeninger
  • Private boliger- og over vedligeholdelseskonti

Uanset hvilket arbejde vi varetager, som maler i Storkøbenhavn, så går vi altid i dialog med dig og skræddersyer en løsning, der er passende til den enkelte opgave eller ejendom. Vi har god sans for detaljer, og vores malere har ry for at levere kvalitetshåndværk, som står i mange år.

Maler i København og resten af Sjælland

Vores malerfirma i København dækker også resten af Sjælland. Vi tager ud på både mindre og større maleropgaver, og du kan altid ringe til os for at få et tilbud og en snak om det foreliggende stykke arbejde. Vi er altid fleksible og gør meget ud af en god og opbyggelig dialog med vores kunder. Ring til os på +45 50 73 55 58. Telefonen er åben fra 08:00 til 19:30 i hverdagen og i weekenderne har vi åbent både lørdag og søndag fra 09:00 til 16:00.

Malerarbejde i København kombineret med gulvservice

Primært er M&T Gulvservice naturligvis en gulvservice virksomhed. Vi har ofte oplevet, når vi har afhøvlet og slebet på større opgaver, at der har været et behov for at få malet lokalerne efter at spånerne og støvet har lagt sig. Med M&T Gulvservice har du altså mulighed for at få en samlet pakke med både afhøvling, afslibning og efterfølgende malerarbejde. Vi har mange års erfaring, og vigtigst er selvfølgelig vores kunders tilfredshed. Skriv til os på vores kontaktformular eller ring for at få et kombineret tilbud på både gulvmand og maler i Storkøbenhavn og resten af Sjælland.

Skriv til os

+45 50 73 55 58