Billede af gulvsliber

Gulvmand Østerbro

Kontakt os

Er dit gulv skadet, slidt, ser det grimt ud eller trænger det bare til fornyelse? Som din gulvmand på Østerbro, kan du gøre brug af vores services inden for gulvafhøvling og gulvbehandlinger i hele Storkøbenhavn.

info@mt-gulvservice.dk – ✆ +45 50 73 55 58

Brug vores gulvservice i dag! Ring til os nu!

Vi har mere end 15 års erfaring inden for denne branche, hvilket er derfor vi altid står klar til alle former for gulv opgaver. Lige meget om det er gulvafhøvling, efterbehandling eller ludbehandling.

Med en god omgang gulvafhøvling vil dit gulv få muligheden for at komme til livs igen, og være frisk på ny!

Brug M&T Gulvservice som din gulvmand på Østerbro

Kontakt os hvis du har brug for en kompetent gulvmand på Østerbro til at udfører gulvbehandlinger et sted på Østerbro eller et andet sted i Storkøbenhavn! Ring til os på telefon: +45 50 73 55 58 eller via vores mail: info@mt-gulvservice.dk

Som sagt har vi mere end 15 års erfaring bag os! Derfor går vi også meget højt op i vores kunders tilfredshed, kvaliteten af vores arbejde og de ydelser vi kan tilbyde dig som kunde. 

Gulvafhøvler på gulv

+15 års erfaring som kompetent gulvmand på Østerbro

Som sagt har vi mere end 15 års erfaring bag os! Derfor går vi også meget højt op i vores kunders tilfredshed, kvaliteten af vores arbejde og de ydelser vi kan tilbyde dig som kunde. 

Hvis du har brug for rådgivning og vejledning til dine gulve eller andet så står vi selvfølgelig altid klar til at være behjælpelige! På den måde sørger vi nemlig også at dit gulv bliver behandlet efter dit ønske og behov!

 

Vi tilbyder rådgivning og vejledning ved professionel gulvservice – Ring til os i dag!

Selvom nogle kunder afprøver med at udføre deres gulvafhøvling selv, anbefaler vi ALTID at gøre brug af en professionel gulvmand! Dette gælder specielt hvis man ikke er bekendt med processen. Vi har ofte set at vores kunder har prøvet at gøre tingene selv, hvilket til de fleste tider har endt med lange processer og dyre regninger. 

Kvalitetsbevidst gulvmand på Østerbro

Som din lokale gulvmand på Østerbro, strækker vores ydelser og gulvservices langt! MT Gulvservice vil altid have muligheden for at tilbyde dig en professionel omgang af gulvafhøvling, gulvafslibning og andre former for gulvbehandlinger i dit nærområde inden for Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Efter vores behandling med gulvafhøvling, vil du også få muligheden for at få en  efterbehandling af dine gulve, så du kan sørge for at gulvet kan stå frisk og nyt efterfølgende.  

Gulvafhøvling Østerbro | Gulvmand Østerbro | MT Gulvservice

Kontakt din gulvmand på Østerbro

Har du brug for en professionel gulvmand på Østerbro eller i Hellerup og omegn? Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Lige meget om du er i den private eller erhvervs sektoren. Ingen opgaver er hverken for store eller for små for os. Kontakt os via kontaktformularen – eller via telefon: +45 50 73 55 58

 

 

Skriv til os

+45 50 73 55 58