Billede af gulvsliber

Gulvmand Amager

Kontakt os

Som din lokale gulvmand på Amager, har vi opbygget en ekspertise i gulvbehandling. Er du træt af at dit gulv ser gammelt og slidt ud? Vi sørger for at dit gulv får nyt liv.

Vi har mere end 15 års erfaring med at yde professionel gulvservice af enhver art, så vi ved, hvad vi har med at gøre. Hos os er vi stolte af vores fag, og vi går altid til opgaven med en høj grad af faglighed og professionalisme.

Vi har stor vægt på gulvservice!

Vi har ligeledes stor vægt på god kunde service – derfor er vi altid i tæt dialog med vores kunder. På den måde kan vi foretage vores service efter kundens behov, så vi i sidste ende har glade og tilfredse kunder. Vores glade kunder er virksomhedens fremtid.

Har du brug for afhøvling af gulve på Amager, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Din kvalitetsbevidste gulvmand Amager!

Du kan altid kontakte din gulvmand på Amager. Enten ved at ringe til os på telefonen: +45 50 73 55 58, gøre brug af vores kontaktformular eller sende os en mail direkte på: info@mt-gulvservice.dk

 

Erfaren & kompetent gulvmand på Amager

Vi har oplevet kunder, der har forsøgt sig på egen hånd, hvor udbedringen af fejlene er blevet dyrere og mere omstændig end nødvendigt. Gulvafhøvling er et grovere stykke arbejde end gulvafslibning, da der høvles et tykkere lag af gulvet.

Derfor anbefaler vi at du altid kontakter din professionelle gulvmand på Amager til at udføre kvalitetsbevidst gulvbehandling for dit gulv!

Vi klarer alle gulvtyper og giver dig dit drømmegulv

Vi tilbyder professionelle gulvbehandlinger på Amager, i Storkøbenhavn og dele af Nordsjælland. Når vi har fortaget vores gulvafhøvling, tilbyder vi ligeledes efterbehandling, så gulvet kan stå som nyt. 

Gulvafhøvling Amager | Gulvafhøvling på Amager | Gulvmand Amager | MT Gulvservice

Gulvmand Amager – Ring til os nu!

Har du brug for en professionel gulvmand på Amager eller i Storkøbenhavn? Tøv ikke med at kontakte os, vi tilbyder gulvbehandlinger til både private og erhverv. Ingen opgaver er hverken for store eller for små for os. Kontakt os via kontaktformularen – eller via telefon: +45 50 73 55 58

 

 

Skriv til os

+45 50 73 55 58