Billede af gulvsliber

Gulvafslibning Vesterbro

Kontakt os

MT Gulvservice har mere end 15 års erfaring med gulvafslibning på Vesterbro– ja, faktisk rykker vi ud i hele Storkøbenhavn. Hos os er kvalitet og godt håndværk nøgleord, og vi sørger altid for at give en personlig og nærværende service, hvor du er med på råd i hele processen.

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud. Ring til os på +45 50 73 55 58 – vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Skaf et nyt liv til dine trætte trægulve

Vi kan klare alt inden for gulvservice og som det bedste: Du slipper selv for alt besværet med leje af maskiner osv. Lad et professionelt gulvfirma stå for din gulvafslibning på Vesterbro – vi er din garanti for et smukt resultat.

Gør brug af en gulvafslibning på Vesterbro

Et trægulv bliver slidt med årene – især i stuen, køkkenet og gangen, hvor der er meget trafik, er gulvet særligt udsat for ridser og almindelig slitage. Hvis dit gulv er slidt eller har ridser, er det ikke nødvendigt at investere i et helt nyt og dyrt trægulv.

I de fleste tilfælde kan vi nemlig slibe gulvet og give det en virkningsfuld efterbehandling, så det bliver ligeså flot som et nyt. Vi kan blandt andet klare gulvafslibning på Vesterbro på følgende gulvtyper:

  • Trægulv
  • Plankegulv
  • Parketgulv
  • Sildebensparket

Du er altid velkommen til at ringe til os på +45 50 73 55 58, hvis du har spørgsmål, eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit gulv kan slibes eller ej.

Piktogram af gulvsliber

Komplet gulvafslibning Vesterbro

Vi holder til i det centrale København, så uanset om du er på udkig efter en professionel gulvafslibning på Vesterbro,, er vi klar til at rykke ud til netop dit projekt. Vi sørger altid for at følge opgaven helt til dørs med den rette efterbehandling af dit trægulv – her går vi gerne i dialog med dig, så gulvet får det udtryk, som passer til din smag.

Ring og modtag et tilbud på gulvafslibning nær dig!

Gulvafslibning på Vesterbro eller et hvilket som helst andet sted i København? Så giv os et kald på +45 50 73 55 58 eller få et uforpligtende tilbud ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi kan også tilbyde privat rengøring i København!

Skriv til os

+45 50 73 55 58