Billede af gulvsliber

Gulvafslibning og Gulvafhøvling Frederiksberg

Kontakt os

M&T Gulvservice er en førende virksomhed i København, der tilbyder gulvafhøvling & gulvafslibning på Frederiksberg. Vi har 15 års erfaring, hvor vi alle år har arbejdet med både erhvervsejendomme, unikke villaer og charmerende lejligheder.

Vi tilbyder alt indenfor gulvservice nær dig!

Har du brug for enten en gulvafhøvling eller en gulvafslibning på Frederiksberg, så rummene kan stå stærkest i deres originale og autentiske charme? Så ring til os på +45 50 73 55 58. Vi giver dig et fair tilbud på kvalitativ og professionel gulvafhøvling på Frederiksberg.

Modtag en grundig gulvbehandling til gavn for dit gulv!

Når du bestiller gulvafhøvling eller gulvafslibning til Frederiksberg, er det vigtigt, du ikke forveksler den ene gulvbehandling med den anden. Da der er radikal stor forskel. Langt de fleste gulve kan nemlig nøjes med en slibning.

Typisk afhøvler vi først ved særligt gamle plankegulve med skibslak eller mørk fernis, eller hvis gulvet er uhensigtsmæssigt bølget eller skævt.

Professionelt gulvafhøvling eller gulvafslibning på Frederiksberg!

Hos M&T Gulvservice benytter vi os kun af fagudlærte gulvslibere, der har mangeårig erfaring med både gulvafslibning, gulvafhøvling og alle efterbehandlinger deraf.

Med vores kvalitative gulvafslibning eller gulvafhøvling på Frederiksberg ønsker vi at give vores kunder den bedste rådgivning og vejledning i både vedligeholdelse og behandling af gulvet.

Modtag et uforpligtende tilbud i dag!

Vi møder vores kunder med stor forståelse og svarer på alle spørgsmål med faglig ekspertise – både over telefonen og når vores mand er i gang med din gulvafhøvling og/eller gulvafslibning på Frederiksberg.

Ring til os og modtag et uforpligtende tilbud på en af de følgende gulvbehandlinger. Gulvafhøvling på Frederiksberg, Gulvafslibning på Frederiksberg eller en af vores efterbehandlinger. Vi står klar til at servicere dig med kvalitetsbevidst gulvbehandlinger i dag!

Telefon: +45 50 73 55 58 – Mail: info@mt-gulvservice.dk

Det er vigtigt at man også tænker på efterbehandlingen af sit gulv!

Der er mange typer af ludbehandlinger efter en gulvafslibning eller en gulvafhøvling. Vi efterkommer din smag og rådgiver dig i den ønskede retning.

Måske vil du fremhæve træets naturlig struktur i en gullig patina efter en slibning? Eller måske vil du hellere holde gulvet et hvidt og frisk ludbehandlet look.

Spørg endelig og vi giver råd i forhold til vedligehold og træets sundhed. Du kan læse mere om de forskellige typer behandlinger her.

Kontakt os for ekspert gulvafhøvling eller gulvafslibning på Frederiksberg!

Du kan også se vores priser for gulvafslibning på Frederiksberg og i resten af København her.

Har du brug for vejledning eller tilbud på gulvafslibning på Frederiksberg? Giv os et kald på +45 50 73 55 58, og lad os hjælpe dig på vej til et nyt og bedre gulv. Vi tilbyder privat rengøring i København!

Skriv til os

+45 50 73 55 58