Gulvafslibning Storkøbenhavn

Kontakt os

Med tiden vil du opleve at dit gulv bliver slidt eller ridset. Det kommer helt naturligt af almindelig hverdagsbrug, og de mere dybe ridser kommer ofte i forbindelse med tunge møbler, børn eller kæledyr.

Særligt i opholdsrum som stue er køkken, er gulvene udsatte, da der her er meget trafik hver dag. Hos MT Gulvservice har vi mere end 15 års erfaring med slibning af gulv i hele København, ligesom vi også kan hjælpe med gulvafhøvling og efterhandling – naturligvis altid med service og kvalitet i top.

Hvis du står med et gulv, der trænger til en kærlig hånd? Så er du meget velkommen til at ringe til os på +45 50 73 55 58 – det er ganske uforpligtende.

Bred kompetence profil – Vi udføre bl.a. gulvafslipning i Storkøbenhavn

Vi har både masser af viden og en stor portion praktisk erfaring omkring gulvservice og behandling af gulve. Derfor kan vi også tilbyde slibning af gulv i København inden for mange forskellige gulvtyper, herunder:

  • Trægulv
  • Plankegulv
  • Parketgulv
  • Sildebensparket

Når vi er færdige med selve afslibningen, giver vi dit gulv den rette efterbehandling – eksempelvis med lak, lud eller olie. Her tager vi gerne dig med på råd, så vi er sikker på, at vi rammer det helt rigtige udtryk.

Gulvafslibning i Storkøbenhavn – MT Gulvservice vi giver garanti for kvalitet!

Det kan være både dyrt og tidskrævende selv at stå for afslibningen af gulvet i stuen, køkkenet eller soveværelset. Hos os får et samlet tilbud, hvor alle priser er inkluderet – eksempelvis på slibning af trægulv i København.

Det giver dig både tryghed og fuldt overblik over hele processen. Ved at du lader os stå for opgaven, er du også sikker på et resultat, der kan holde i mange år fremover.

Pris på gulvafslibning i Storkøbenhavn

Er du i stiv om prisen på gulvafslibning, eller hvorvidt vi kan klare din opgave? Så ring til os på +45 50 73 55 58 og lad os få en snak om dit projekt. Vi kan også tilbyde privat rengøring i København!

Skriv til os

+45 50 73 55 58