Billede af gulvsliber

Gulvafslibning Storkøbenhavn

Kontakt os

Med tiden vil du opleve at dit gulv bliver slidt eller ridset. Det kommer helt naturligt af almindelig hverdagsbrug, og de mere dybe ridser kommer ofte i forbindelse med tunge møbler, børn eller kæledyr.

Særligt i opholdsrum som stue er køkken, er gulvene udsatte, da der her er meget trafik hver dag. Hos MT Gulvservice har vi mere end 15 års erfaring med slibning af gulv i hele København, ligesom vi også kan hjælpe med gulvafhøvling og efterhandling – naturligvis altid med service og kvalitet i top.

Hvis du står med et gulv, der trænger til en kærlig hånd? Så er du meget velkommen til at ringe til os på +45 50 73 55 58 – det er ganske uforpligtende.

Brede kompetencer – Vi udfører fx gulvafslibning i Storkøbenhavn

Vi har både masser af viden og en stor portion praktisk erfaring omkring gulvservice og behandling af gulve. Derfor kan vi også tilbyde slibning af gulv i København inden for mange forskellige gulvtyper, herunder:

  • Trægulv
  • Plankegulv
  • Parketgulv
  • Sildebensparket

Når vi er færdige med selve afslibningen, giver vi dit gulv den rette efterbehandling – eksempelvis med lak, lud eller olie. Her tager vi gerne dig med på råd, så vi er sikker på, at vi rammer det helt rigtige udtryk.

Gulvafslibning i Storkøbenhavn – MT Gulvservice vi giver garanti for kvalitet!

Det kan være både dyrt og tidskrævende selv at stå for afslibningen af gulvet i stuen, køkkenet eller soveværelset. Hos os får et samlet tilbud, hvor alle priser er inkluderet – eksempelvis på slibning af trægulv i København.

Det giver dig både tryghed og fuldt overblik over hele processen. Ved at du lader os stå for opgaven, er du også sikker på et resultat, der kan holde i mange år fremover.

Pris på gulvafslibning i Storkøbenhavn

Er du i stiv om prisen på gulvafslibning, eller hvorvidt vi kan klare din opgave? Så ring til os på +45 50 73 55 58 og lad os få en snak om dit projekt. Vi kan også tilbyde privat rengøring i København!

Skriv til os

+45 50 73 55 58