Billede af gulvsliber

Gulvmand Frederiksberg

Kontakt os

Dit gulv ser måske meget træt, slidt og skadet ud. Men bare rolig, hos MT Gulvservice er din lokale gulvmand på Frederiksberg! Med os har du mulighed for at gøre brug af vores ydelser vedrørende gulvafhøvling og diverse gulvbehandlinger nær dig.

+45 50 73 55 58 – ✉ info@mt-gulvservice.dk

Få et kvalitetsbevidst gulv til din bolig

Vi hos MT Gulvservice er eksperter igennem mange år, når det kommer til ALT der har med gulve at gøre. Lige meget om det er gulvafhøvling, gulvafslibning, ludbehandling og meget mere. Med en god omgang gulvbehandling kan vi som din lokale gulvmand på Frederiksberg, hjælpe din bolig med at komme til livs igen!

15 års erfaring med alle gulvbehandlinger!

Med mere end 15 års erfaring bag os, har vi mulighed for at tilbyde dig den bedste form for gulvservice, lige meget hvilken stand eller art dit gulv er i.

Vi vil altid have en ekstrem høj fokus på kvalitet af vores ydelser og vores kunders tilfredshed. Vi står klar til at hjælpe med rådgivning, vejledning mm. fra start til slut. På den måde sørger vi for som din gulvmand, at give dig dit drømmegulv efter eget ønske og behov.

Kontakt din gulvmand på Frederiksberg i dag

Kontakt os hvis du har brug for en gulvmand på Frederiksberg til at lave dine gulve! Ring til os på telefon: +45 50 73 55 58, gør brug af vores kontaktformular eller send os en mail direkte på: info@mt-gulvservice.dk

 

Vi tilbyder professionelle gulvbehandlinger

Vi ser ofte at vores kunder først har prøvet med gulvafhøvling på egen hånd, eller også har vi hørt om de besværligheder som folk har været igennem før de kontakter os.

Lad os være din gulvmand på Frederiksberg

Gulvafhøvling er nemlig et noget grovere stykke arbejde end gulvafslibning. Netop da der skal høvles tykkere lag af gulvet før det bliver pænt. Som professionelle gulvslibere har vi erfaring med hvad der passer perfekt til dit gulv.

Så hvis du gerne vil undgå de lange dage, dyre regninger, ufærdiggjorde gulve mm. så kontakt os! Som din gulvmand på Frederiksberg, klarer vi opgaven nemt og let.

Få individualiseret til dine behov og drømme!

MT Gulvservice tilbyder altid at få en gulvmand på Frederiksberg forbi dig! Med vores kvalitetsbevidste og professionel gulvbehandlinger, vil du altid modtage et ordenligt og færdiggjort projekt.

Når vi har fortaget vores gulvafhøvling, tilbyder vi ligeledes efterbehandling af dine gulve, så du kan sørge for at gulvet kan stå frisk og nyt efterfølgende. Hvis du leder efter noget mere end bare gulvafslibning, tilbyder vi også privat rengøring i København

Gulvafhøvling Frederiksberg | Gulvmand Frederiksberg | MT Gulvservice

Lad vores gulvmand på Frederiksberg komme forbi dig nu!

Har du brug for en professionel gulvmand på Frederiksberg eller i Nordsjælland? Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Lige meget om du er i den private eller erhvervs sektoren. Ingen opgaver er hverken for store eller for små for os. Kontakt os via kontaktformularen – eller via telefon: +45 50 73 55 58

 

 

Skriv til os

+45 50 73 55 58