Billede af gulvsliber

MT Gulvservice klare din gulvafslibning i Hellerup

Kontakt os

MT Gulvservice er din professionelle og detaljeorienterede gulvmand i København og Nordsjælland. Så hvis du mangler en virksomhed til at klare din gulvaflibning i Hellerup, så er du ankommet det rette sted! Ved at gøre brug af vores virksomhed, vil du altid føle at du er i trygge hænder. Her tager vi os nemlig af alle slags opgaver inden for gulvservice, gulvafhævling og gulvafslibning i Hellerup og omegnen. Disse opgaver inkludere også efterbehandlinger så som lakering og oliering af alle typer af trægulve.

Hos MT Gulvservice står vi klar med rådgivning og vejledning, og er klar i spyttet om vores komptencer i forhold til opgaven. Vi gør altid lidt ekstra ud af vores rådgivning, så vi har mulighed for at imødegå vores kunders ønsker og behov inden for gulvafslibning!

Vi klare alt indenfor gulvafslibning i Hellerup og omegn!

Står du og mangler en gulvmand med gode kompetencer, høj ekspertise og evnen til at udføre kvalitetsarbejde? Så står vi klar til at hjælpe dig med dit gulvarbejde i Hellerup og omegn! Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 50 73 55 58!

MT Gulvservices’ proces for gulvafslibning i Hellerup

Ved udførelsen af vores gulvservice, bliver der brugt adskillige slags maskiner. Dette inkludere blandt andet en maskine, med sandpapir, som der er spændt for en valse. Ved gulvservice og dermed også afslibning, bliver der slibet omkring 0.5 mm til 1 mm af træet. Man starter med en grovkornet sandpapir med korn 24 eller 36, og derefter kører vi op i finere papir som 60, 80 eller 120 for opnå en fin og glat overflade.

Ønsker du gulvafslibning i Hellerup, eller et andet sted i København eller Nordsjælland? Måske af den lidt grovere slags? Så anbefaler vi gulvhøvling med en afhøvlingsmaskine, der ordner trægulvene med.

M&T gulvservice fikser dit gulv med gulvafslibning i Hellerup

Ønsker du råd, vejledning eller tilbud på gulvafslibning i Hellerup? Som kunde er du altid velkommen til at kontakte os på +45 50 73 55 58, så vi kan hjælpe dig på vej til et nyt og bedre gulv. Du kan også se vores priser for både gulvafslibning, gulvafhøvling og efterbehandling her.

Vi ser frem til at høre fra dig. Ingen fortjener et ujævnt gulv. Ring til os for at få helt klare linjer.

Skriv til os

+45 50 73 55 58